Cadouri de Paste – lista mea de dorinte

Am mai vorbit intr-un alt articol (intitulat sugestiv „De ce barbatii nu stiu sa asculte si femeile nu se uita pe harta„), mai pe larg, despre convingerea mea conform careia, lumea ar fi mai linistita si lucrurile mult mai simple, daca femeile ar sti cum sa ceara ceea ce vor. Si ideea este simpla: in general, barbatii nu stiu sa decodifice mesaje cu subtilitati, e mai bine sa le spui simplu, clar si direct ceea ce ti-ai dori, mai ales daca relatia e solida. Daca sunteti la inceput de drum, lucrurile sunt supuse interpretarii si in general barbatii sunt mai atenti atunci :), deci s-ar putea ca lista de dorinte pentru Cadouri de Paste sa nu fie o idee foarte buna deocamdata. Este insa o idee buna pentru prieteni.

Acum puneti-va in locul celui care ofera. De cate ori nu v-ati tocit pantofii cautand prin magazine cadoul potrivit? Si chiar si in momentul in care l-ai daruit nu stiai daca e bun sau nu, daca ii va fi pe plac etc. Ce n-ai fi dat atunci sa stii sigur ce ii place, sa nu mai ai batai de cap, sa nu mai pierzi vremea prin magazine si sa nu iti mai tocesti pingelele de pomana?

Eu m-am bucurat foarte mult sa vad ca din ce in ce mai multe magazine implementeaza liste de dorinte pe care apoi le poti impartasi cu toti cunoscutii tai. Si am fost si mai incantata cand am vazut ca exista posibilitatea de a-ti construi o lista de dorinte cu bijuterii. Asa ca am inceput sa adaug in lista bijuterii care as vrea sa se afle printre acele cadouri de Paste pe care le va aduce iepurasul.

Asadar, am alcatuit o mica lista de cadouri de Paste si am share-uit-o prietenilor de pe Facebook. Partenerului meu i-am trimis-o pe e-mail, ca sa stiu sigur ca il scutesc de chinuri in acest an si ca sa ma asigur si de faptul ca primesc ceea ce doresc :).

Cadouri de Paste din lista de dorinte

Lista mea de dorinte pentru cadouri de Paste si nu numai, este aici: LISTA DE DORINTE

Tu ce bijuterii ti-ai dori sa primesti de Paste? Ti-ai facut o lista de dorinte?

Cadouri de Paste - lista de dorinte

Cadouri de Paste - lista de dorinte

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>