Un pandantiv care isi asteapta povestea de dragoste

Poate ca putini realizeaza, dar bijuteriile, aparent niste zorzoane fara sens, sunt martorii si povestitorii evenimentelor pe care le traim. Fiecare bijuterie spune o poveste si corespunde unui anumit moment important din viata noastra.

Cerceii de botez pentru fetite sau mai nou bratarile charm pentru baietei sunt bjuteriile care stau marturie primului eveniment important din viata omului – botezul.

Mai tarziu, micile daruri de dragoste (de obicei bijuterii de buget redus :) ) pe care le primim la varsta adolescentei ne vor face sa simtim primii fiori ai declaratiilor de dragoste adolescentina.

Apoi inelul de logodna si mai tarziu verigheta, vor fi cele mai importante bijuterii din viata noastra, acelea care ne promit o viata buna si plina de iubire.

Alte bijuterii pe care le primim de-a lungul vietii de la bunicii (bijuterii de familie), partenerii, copiii, prietenii nostri, toate marturisesc sentimente de dragoste, prietenie, apreciere, recunostinta si ne aduc aminte, peste ani, de momentele in care le-am primit, dar mai ales de oamenii care ni le-au daruit.

Cand deschizi o cutie cu bijuterii, incepi sa citesti pur si simplu povestea vietii unui om.

Mi-a venit gandul acesta, in momentul in care am vazut pandantivul din imagine. O inima care mie imi da senzatia unui lacatel…o metafora minunata…daruind acest pandantiv, daruiesti lacatul inimii tale…

Pandantiv inima din argint cu marcasite si turcoaz albastru reconstruit

Pandantiv inima din argint cu marcasite si turcoaz albastru reconstruit

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>